Klantgerichtheid verkooptraining - overzicht

Onze verkooptrainingen

Product overzicht

​Het "Oh Norman" klantgerichtheid verkooptraining programma is succesvol, omdat het begint en focust op fundamentele verkoop- en communicatievaardigheden en vervolgens verdiept in geavanceerde en verfijnde vaardigheden. Dit resulteert voor u en uw bedrijf in een gedegen ontwikkeling van uw buitendienst als ook van uw binnendienst medewerkers.

  • Onze "Oh Norman" Module 1 behandelt de basis competenties van klantgerichtheid tijdens een persoonlijk (verkoop) gesprek, terwijl Module 2 - 5 inzoomt op de benodigde vaardigheden bij uitdagende situaties zoals tegenwerpingen, klantgedrag, onderhandelingsvaardigheden en teamselling vaardigheden.

  • Om een optimaal resultaat te bereiken zijn alle modules aan elkaar gerelateerd of volgen ze elkaar op. Na afronding van Module 1 en Module 2 volgt onze Coachingsmodule 1, waarmee we het coaching aspect op de basis competenties introduceren, vanuit het groepsleiders perspectief als ook vanuit het (sales) medewerker perspectief.
klantgerichtheid vaardigheden overzicht

productoverzicht

  • Na Module 5 volgt onze Coachingmodule 2. Deze is ontworpen voor het coachen van uitdagende verkopers bij lastige commerciële situaties vanuit het groepsleiders perspectief.

  • Onze "binnendienst" module omvat fundamentele en geavanceerde communicatievaardigheden die voldoen aan de vereisten van uw interne verkoopteams.

Het productoverzicht illustreert de eerder genoemde Modules. In de Module "binnendienst" zit tevens een compacte versie van Module 1 & 2 verwerkt.